Care Plus

Care Plus Anti-Insect Natural Spray 30% Citriodiol, 100ml

€ 14,15
Een insecten afwerend middel van Care Plus zonder DEET, voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige huid (100 ml)

direct leverbaar

-
+
{{widget type=
Voor maandag 23.30 uur besteld, dinsdag in huis*
Boven de €45,00 gratis verzending
Boven de €45,00 gratis verzending
Niet goed, geld terug garantie.
Niet goed, geld terug garantie.
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

De omschrijving van Care Plus Anti-Insect Natural Spray 30% Citriodiol, 100ml

De Anti-Insect Natural Spray is een insecten afwerend middel gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol® is effectief tegen stekende insecten en teken en biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten. Natural is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en de gevoelige huid. Bevat geen DEET en tast geen kunststoffen aan. De spray beschermt tegen muggen, midges, zandvliegen en teken en werkt maximaal 6 uur. De spray is essentieel wanneer u naar tropische gebieden gaat waar bijvoorbeeld malaria of dengue voorkomt, maar is ook altijd handig wanneer u een andere reisbestemming heeft.

De spray moet worden aangebracht op onbedekte huid. Eén verpakking van 100 ml zal ongeveer drie tot vier weken meegaan wanneer het dagelijks wordt gebruikt.

Specificaties

Merk: Care Plus
Kleur: Blauw, Wit
Type anti insect middel: Spray
Inhoud: 0.1 liter

Reviews

  • Geen mug te bekennen
    Rating
    Vorig jaar zomer zaten al onze buren bij het filmfestival in de tuin van Soestdijk onder de muggen. Ondanks hun Citronella oid. Wij hebben geen mug gevoeld dankzij Care Plus. Nu zijn we in Afrika en blijven de muggen ook op afstand. Een goede investering!
    Review door Jelle
    geplaatst op 26-02-17

Schrijf je eigen review

Jouw rating *